SCALANCE

scalance

Ipari kommunikáció: növekvő hatékonyság és termelékenység bizonyított szabványok alapján

Ipari kommunikáció nélkül a bonyolult feladatok, mint pl. a gépek vagy teljes termelési folyamatok irányítása, a legmodernebb szállítórendszerek nyomon követése vagy az áramelosztás megoldása lehetetlen volna, de a digitális átalakulás sem működhetne nagy hatékonyságú kommunikációs megoldások nélkül.

Mindehhez a gépek és üzemek megbízható, biztonságos hálózatai biztosítják a hátteret, melyek professzionális tervezése és kivitelezése SCALANCE, RUGGEDCOM és SIMATIC NET hálózatelemekre épül.

Alkalmazás:

Olaj és gázipar

Az olaj és gáziparban működő vállalatoknak naponta rendkívül komoly kihívásokkal kell szembenézniük, hiszen műszaki rendszereiknek például meg kell birkózniuk a robbanóképes légkörökkel, az erős rezgéssel és rázkódással, az elektromágneses interferenciával és a szélsőséges üzemi hőmérsékletekkel. Ezek a körülmények különösen masszív kommunikációs technológiák alkalmazását kívánják meg.

A SCALANCE és RUGGEDCOM termékeket és rendszereket kimondottan ilyen zord körülményekre tervezték.

Gyártóipar

A vállalatoknak egyre dinamikusabb piacokhoz kell alkalmazkodniuk. A versenyképesség hosszú távú megőrzéséhez a legmagasabb szintű hatékonyságra van szükség a termék teljes életciklusa alatt, és ennek megteremtésében az ipari kommunikációs hálózatok fontos szerepet játszanak.

Ezek a rendszerek olyan felületet kínálnak, ahol a megfelelő adatok okos megoldások révén a tervezéstől és szimulációtól az optimalizálásig és megvalósításig minden egyes fázisban felhasználhatók arra, hogy a folyamat egyes szakaszait a felhasználó optimalizálhassa és összekapcsolhassa.

Folyamatos technológiák iparág

Az adatok intelligens felhasználása minden területen létfontosságú az üzemek biztonságos és termelékeny működtetéséhez, a folyamatos technológiák iparágban azonban ez különösen komoly kihívást jelent.

A hálózatok közti ipari kommunikáció ezt a komoly kihívást egy óriási lehetőséggé változtatja, hiszen a valós idejű adatokhoz való hozzáférés új potenciált jelent a felhasználóknak.

Robosztus ipari kommunikációk szállítási rendszerek számára

A RUGGEDCOM és a SCALANCE hálózatépítő termékek kombinált portfóliójával a Siemens vezető szerepbe került a szállítási hálózatok újratervezésének és modernizálásának globális piacán.

A kategória legjobbjának számító, végponttól végpontig terjedő szolgáltatásokat kínálunk a közúti és vasúti szállítási rendszerek számára, melyek a legnehezebb körülmények közt is biztonságosan teljesítenek.

Fokozott mobilitás, hatékonyság, biztonság és fenntarthatóság: csak néhány az előnyök közül, melyekre a Siemens vásárlói szívesen hivatkoznak.

Termékismertetők:

Forrás / további információk: